2018-11-09 06:32:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Az egészségére fokozottan ügyeljen

Napi horoszkóp november 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars és a Vénusz jó fényszögben vannak egymással. Örömteli találkozás várja egy régi ismerőssel: sok mesélni valójuk akad majd! Otthon is számíthat váratlan meglepetésre, ám ez öröm mellett kiadással is fog járni. Az egészségére fokozottan ügyeljen.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Szaturnusz és a Plútó jó fényszögben van a Bika jegyével. Annyira energikussá teszi ez önt, hogy senki sem tud lépést tartani a tempójával. Minden munkát el tud végezni, és egy fontos dolognak a végére sikerül pontot tennie. Ennek valóban örülhet.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Fagyossá válhat a légkör, ha szóba hozza a főnöke előtt az anyagiakat. Várja meg a megfelelő alkalmat! Óvakodjon az elhamarkodott döntésektől, és minden iratnál, szerződésnél ügyeljen a részletekre!

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars a Vízöntő jegyében jár, a Jupiter a Nyilasban. Vizsgálja felül a pénzügyeit, mielőtt anyagi döntést hoz, hogy elkerülje az értelmetlen kiadásokat. A munkahelyén a változás szele fújdogál. Higgadtan szemlélve a dolgot rájöhet: önnek semmi oka pánikolni.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap a Skorpió jegyéből, a Mars a Vízöntő jegyéből támadja önt. Sok jó ötletét söprik mások ma félre, azzal utasítják majd vissza, hogy bizonyos részletek hiányoznak. Legyen minél alaposabb, mert sok kritikus megjegyzést kaphat most.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Alkalmazottként dolgozik? A bolygóállások elismerést, előrelépést ígérnek! Ha vállalkozó, és profilt váltana, több lehetősége is adódik. Ám az önzetlen tanácsadókkal legyen óvatos, könnyen bevihetik az erdőbe!
 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Jupiter már a Nyilas jegyébe lépett. Egy új terve igen előnyösnek bizonyul, de csak akkor, ha nem érinti a pénzügyeit. Ha vállalkozó, váratlan ellenőrzést kaphat. Legyen minél körültekintőbb!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kreatív ötletei révén váratlan bevétel érkezik. Otthon felhalmozódtak a tennivalók, a türelme pedig a végét járja. Jelezze a környezetében élőknek, hogy szeretne egyedül lenni egy kicsit. Meg fogják érteni!

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az égiek megkönnyítik a hivatalos ügyek intézését, döntéseket is könnyebben hoz. A hét közepétől türelmetlen lehet, és morogni kezd, hogy mindent önnek kell csinálnia. Valójában csak megint túl sokat vállalt...


Bak: XII. 22. - I. 19.

Munkával kapcsolatos kérdésekben, hivatalos ügyekben javulásra számíthat, időzítsen minél több elintéznivalót a hétre! A fontos dolgokban kérje ki a párja véleményét – most ő lesz a szerencsecsillaga.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars maradt a Vízöntő jegyében, és emiatt ön rendkívül energikus. Kitűnően érzi magát, és nagyon szorgalmas lesz. Este szánjon magára egy órát, és töltődjön fel egy kicsit.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap még víz elemű jegyben, a Skorpióban van, ez kedvez önnek. Végre rendet tehet az életében. Otthon jól alakulnak a dolgok, kedvesével sikerül megállapodniuk abban, mi mindenben kell változtatniuk. A nap közepén valami meglepetést tartogatnak önnek a csillagok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: